Խոհանոց

Միկադոյի ամենահամեղ տարբերակի բաղադրատոմսն այստեղ

Միկադոն շատ-շատերի սիրելի թխվածքն է: Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում Միկադոյի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը:

Պատրաստեք և վայելեք:

Խմորի համար՝

  • Ձու — 4 հատ,
  • Շաքարավազ — 250 գր
  • Թթվասեր — 250 գր,
  • Կարագ — 200 գր
  • Կակաո — 2 ճ/գ,
  • Ալյուր — 800-900 գր
  • Խմորը բաժանել 9-12 մասի

Կրեմի համար՝

  • Կարագ — 300 գր
  • Եփած խտ. կաթ — 300 գր
  • Շոկոլադ՝ զարդարելու համար — 100 գր

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում.

Կարդացեք նաեվ

Աննկարագրելի համեղ և օրիգինալ: Բանջարեղենով խմորե խողովակներ

Irina Abovyan

ԿՅԱՆՔԻ ԱՂԲՅՈՒՐ #աղցան/ոնց եմ սիրում

Irina Abovyan

Նախաճաշել ոչ բոլորս ենք սիրում կամ հասցնում, բայց այսպիսի համեղություններն անտարբեր չեն թողնում: Պանրե խողովակներ

Irina Abovyan

Հավով և բանջարեղենով ջեռեփուկ

Irina Abovyan

Հավով Ռուլետ․ Պարզ, արագ և գեղեցիկ Համեղություն Հավի Ռուլետ /

Irina Abovyan

1 բաժակ մածուն և մի քիչ էլ կաթնաշոռ․․․ Առանց հարելու փքուն, թեթև թխվածք է ստացվում

Irina Abovyan