Խոհանոց

Ծիծակի մարինադի բաղադրատոմս, որի համից կշտանալն ուղղակի անհնար է

Ահա, թե ինչպես պատրաստել մեր՝ հայերիս սիրելի ծիծակի մարինադը, որ ոչ -ոք համից չկշտանա

Ծիծակի մարինադ պատրաստելու համար մեզ պետք է.

  • ծիծակ 5 կգ,
  • 1,5 բ․ ձեթ,
  • 1 սուրճի բաժակ էսենցիա ,
  • 0,5 բ․ աղ,
  • 2ճ․գ․ շաքարավազ,
  • սամիթ 1 կապ,
  • սխտոր,
  • դափնու տերև,
  • սև պղպեղ։

Պատրաստման եղանակը դիտեք տեսանյութում.

Կարդացեք նաեվ

Բաստուրմա Հայկական․ Ընտիր Համով Ապուխտ Տավարի Մսից

Irina Abovyan

Այո՛, խմորեղենն էլ կարող է լինել թեթև: Թեթև, ամառային, ելակով տորթ

Irina Abovyan

Շատ համեղ և անչափ գեղեցիկ Արևածաղիկ շերտավոր խմորով

Irina Abovyan

Կարտոֆիլով անչափ համեղ ալադիներ գաղտնիքներով. Արդեն երեք օր շարունակ պատրաստում եմ և համից չենք ձանձրանում

Irina Abovyan

Ահա թե ինչպես կարելի է պատրաստել փափուկ և հյութալի հավի կրծքամիս․ Ձեր հյուրերը գոհ կմնան

Irina Abovyan

Կիվիով կարկանդակ. Անուշահամ աղանդեր ընթրիքին

Irina Abovyan