Խոհանոց

Արագ թթու կաղամբ, շատ համեղ և հյութալի է ստացվում

Արագ թթու կաղամբի պատրաստման համար անհրաժեշտ են ստորև ներկայացված բաղադրիչները

մեկ կիլոգրամ կաղամբ

մեկ գազար

երկու բուլղարական պղպեղ

Մարինադի համար

կես իտր ջուր

50 գրամ շաքար

մեկ ճաշի գդալ աղ

30 մլ խնձորի քացախ

70 մլ բուսական յուղ

Պատրաստման եղանակին ծանոթանալու համար առաջարկում ենք դիտել ստորև ներկայացված տեսանյութը

Բարի դիտում և բարի ախորժակ

Կարդացեք նաեվ

Նա բաժակը դրեց տապակի մեջ ու լցրեց խմորը… Այ քեզ զարմանալի արդյունք…

Irina Abovyan

Կաթնաշոռը խառնում եմ ձվի հետ և 20 րոպեով դնում ջեռոցը. Պարզ, բայց շատ համեղ կարկանդակի բաղադրատոմս

Irina Abovyan

Սմբուկով նախուտեստ

Irina Abovyan

Օստրի ՝ վրացական խոհանոցի ամենահամեղ ուտեստի պատրաստման եղանակը

Irina Abovyan

Պատրաստում ենք մակարոն ջեռոցում, համից չեք կշտանա, անմահական համ ունի

Irina Abovyan

Երբ ծուլանում եմ խմոր պատրաստել, թխում եմ այսպիսի կարկանդակներ․․․ Ավելի համեղ է ու արագ

Irina Abovyan