Խոհանոց

Ահա թե ինչու եմ միսը պատրաստելուց առաջ վրան սոդա շաղ տալիս։ Սա կհետաքրքրի բոլոր տնային տնտեսուհիներին

Ձեզ հետ հաճախ է պատահում, երբ միսը եփում եք, և այն չոր ու պինդ է ստացվում: Անհրաժեշտ չէ այն բարդ եղանակներով մարինացնել՝ պարզապես մի փոքր գլորեք սոդայի վրա և դրեք սառնարանում 3-5 ժամով:

Պատրաստումից առաջ մանրակրկիտ լվացեք միսը։ Այն կդառնա շատ փափուկ և բառացիորեն կհալչի Ձեր բերանում:

Սոդայի օգտագործման այլ եղանակներ․

Այն փխրեցուցիչի փոխարինող է: Մարել այն քացախով:

Լվացեք մրգերն ու բանջարեղենը սոդայով, որպեսզի դրանք լիովին մաքրվեն հնարավոր վարակներից:

Հավի եփման համար եռացող ջրի մեջ լցնելով մեկ թեյի գդալ խմորի սոդա, Դուք կարագացնեք պատրաստման գործընթացը:

Փափուկ լոբի ստանալու համար մեկ թեյի գդալ խմորի սոդա լցրեք կաթսայի մեջ:

Ձեռքերից ձկան հոտը կվերանա, եթե ձեռքերը շփեք սոդայով:

Ձվածեղն ավելի փափուկ կլինի, եթե յուրաքանչյուր երեք ձվի համար ավելացնեք կես թեյի գդալ խմորի սոդա:

Նվազեցնում է լոլիկի ուտեստների թթվայնությունը: Նրանց մեջ մի քիչ խմորի սոդա լցրեք:

Սոդան ամենալավ մաքրող միջոցներից մեկն է:

Կարդացեք նաեվ

Ամանորյա սեղանի համեղ ուտեստ մսից և միջուկով։

Irina Abovyan

Շատ համեղ և հետաքրքիր աղցան խաղողով, հավի մսով և ֆետա պանրով

Irina Abovyan

Թխվածք «Կանացի Համառություն»: Համեղ և փափուկ տորթ, որից հաստատ դեռ չեք փորձել

Irina Abovyan

#Մեղրով_տորթ_առանց_գրտնակի#

Irina Abovyan

Պանրով և խոզապուխտով սենդվիչներ՝ ինչպես սրճարաններում

Irina Abovyan

Թթու կաղամբով ապուր. Անուշաբույր ուտեստ

Irina Abovyan