Կանաչ լոլիկի պատրաստման հրաշալի բաղադրատոմս…համից չեք կշտանա
3 կգ կանաչ լոլիկ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.
Դիտեք նաև՝
- 200գ կանաչի՝ մաղադանոս, սամիթ, բալի տերև
- 100գ սոխ
- 1 գլուխ սխտոր
Հեղուկի համար.
- 3 լ ջուր
- 9 ճ.գ. շաքարավազ
- 2 ճ.գ. աղ
- 2 -3 հատ դափնետերև
- 5 հատիկ սև պղպեղ
- 1 բաժակ 9% քացախ
- ձեթ՝ 1 լ բանկայի համար անհրաժեշտ է 1 ճ.գ.
Պատրաստման եղանակ.
- Բանկայի մեջ դրեք կանաչին, սխտորը, ձեթը: Հետո ավելացնրեք լոլիկը, եթե դրանք մեծ են, ապա կտրեք երկու մասի: Իսկ վերջում դրեք սոխը:
- Հեղուկի համար անհրաժեշտ է եփել բոլոր նշված բաղադրիչները, և տաք վիճակում լցնել լոլիկի վրա: Ստերիլիզացնել 15 րոպե:
Բարի ախորժակ…