Խոհանոց

Կանաչ լոլիկի անչափ համեղ և հրաշք բաղադրատոմս. համից ուղղակի չեք կշտանա

Կանաչ լոլիկի պատրաստման հրաշալի բաղադրատոմս…համից չեք կշտանա

3 կգ կանաչ լոլիկ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է.

Դիտեք նաև՝

  • 200գ կանաչի՝ մաղադանոս, սամիթ, բալի տերև
  • 100գ սոխ
  • 1 գլուխ սխտոր

Հեղուկի համար.

  • 3 լ ջուր
  • 9 ճ.գ. շաքարավազ
  • 2 ճ.գ. աղ
  • 2 -3 հատ դափնետերև
  • 5 հատիկ սև պղպեղ
  • 1 բաժակ 9% քացախ
  • ձեթ՝ 1 լ բանկայի համար անհրաժեշտ է 1 ճ.գ.

Պատրաստման եղանակ.

  1. Բանկայի մեջ դրեք կանաչին, սխտորը, ձեթը: Հետո ավելացնրեք լոլիկը, եթե դրանք մեծ են, ապա կտրեք երկու մասի: Իսկ վերջում դրեք սոխը:
  2. Հեղուկի համար անհրաժեշտ է եփել բոլոր նշված բաղադրիչները, և տաք վիճակում լցնել լոլիկի վրա: Ստերիլիզացնել 15 րոպե:

Բարի ախորժակ…

Կարդացեք նաեվ

1 նարինջ, 2 ձու: Ահա թե ինչ է անհրաժեշտ վառ ու ախորժելի տորթ պատրաստելու համար

Irina Abovyan

Արագ պատրաստվող աղցան, որի գունեղությունն ու գեղեցկությունն անտարբեր չի թողնի ձեր հյուրերին: Ապխտած պանրով աղցան

Irina Abovyan

Խմորեղեն իրիսկա

Irina Abovyan

Փափլիկ փքաբլիթներ

Irina Abovyan

Կորեական վարունգ՝ պահպանվում է սառնարանում երկար ժամանակ

Irina Abovyan

Ինչի համար եմ շոշափում կարագը՝ նախքան այն գնելը

Irina Abovyan