Խոհանոց

Թարմ բազուկից պատրաստվող աղցան որի օգտակար հատկությունների մասին կարելի է անվերջ թվարկել

Հում բազուկից պատրաստվող աղցանների հարյուրավոր բաղադրատոմսեր կան:Պիտի ընտրեք այն մթերքը,որը ձեզ ամենից շատ է դուր գալիս,սակայն ցանկալի է նաև փորձարկումներ անել՝ավելացնելով նոր բաղաղդրիչներ: Կարծում ենք բոլորին է հայտնի է բազուկի օգտակար հատկությունների մասին որոնք կարելի է անվերջ թվարկել:

Դիտեք նաև՝

Բազուկը կարգավորում է ուղեղի գործունեությունը:Հարկ է նշել բազուկով դիետայի արդյունավետությունը:Այդ մեթոդը կայանում է նրանում, որ 7 օրվա ընթացքում մարդն օգտագործում է տարբեր բաղադրատոնսերով պատրաստված բազուկ:Ահա բաղադրատոմսերից մեկը:

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ:

  1. 1 բազուկ
  2. 3ճ.գ
  3. կիտրոնի հյութ
  4. 2 խնձոր
  5. 1ճ.գ.մեղր
  6. 1ճ.գ. ձեթ կամ ձիթայուղ
  7. թարմ կանաչի
  8. սամիթ
  9. ռեհան
  10. մաղադանոս

Պատրաստման եղանակ.

Խնձորն ու բազուկն անցկացնել քերիչով, մի քիչ կիտրոնի հյութ լցնել և ավելացնել մեղր: Թողնել 2-3 րոպե, ինչից հետո ձեթ, աղ և կանաչի ավելացնել:Բազուկով աղցանի մեջ կարելի է օգտագործել նաև հում կաղամբ, սխտոր, գազար, պանիր, ընկույզ, սալորաչիր, չամիչ:

Կարդացեք նաեվ

Կաղամբով, մատչելի, յուրահատուկ միջուկով կարկանդակներ

Irina Abovyan

Պատրաստենք միասին. Խուրջին

Irina Abovyan

Պատրաստում ենք շատ համեղ հավի “ԹՈՔ ՈՒ ՍԻՐՏ” ամենահամեղ տարբերակը

Irina Abovyan

Ամեն Տարի Պարտադիր Միսը Փակում Եմ Բանկաներով Ու Պահում Ձմռան Համար, Երբ Պետք Է Լինում Բացում Եմ Ու Ճաշը Պատրաստ Է

Irina Abovyan

Իրականում հաճարով և սնկով փլավը այսպես են պատրաստում. շատ համեղ է ստացվում, անպայման փորձեք

Irina Abovyan

Հավի խորոված՝ պատրաստված ջեռոցում

Irina Abovyan