Այս հրաշք «Կոլիբրի» տորթը պարզապես անհնար է չհավանել։ Բանանով, ընկույզով ու անանասով այս հրաշք տորթը պատրաստվում է արագ և դյուրին։
Դիտեք նաև՝
Խմորի համար
Ալյուր՝ 280գ
Փխրեցուցիչ՝ 1թ/գ
Դարչին՝ 1թ/գ
Շաքարավազ՝ 230գ
Բանան՝ 340գ
Բուսայուղ՝ 150գ
Ձու՝ 2հատ
Ընկույզ՝ 65գ
Աղ՝ 1պտղ
Կրեմի համար
Կարագ՝ 200գ
Շաքարափոշի՝ 150գ
Վանիլաշաքար՝ 1թ/գ
Սերուցքային պանիր՝ 600գ
Միջուկի համար
Անանաս՝ 200գ
Անանասի հյութ՝ 160գ
Ինչպես պատրաստել
Բանանը, շաքարավազը, ձուն, աղն ու բուսայուղը միավորել՝ հարելով բլենդերում՝ մինչ միասեռ դառնա։ Առանձին ամանում միավորել ալյուրը, փխրեցուցիչն ու դարչինը, խառնել և ներմուծել բանանա-շաքարային զանգվածի մեջ։ Վերջում ավելացնել ընկույզն ու խառնել։ Կիսել երկու մասի և թխել 30րոպե՝ 170աստիճանի ներքո։ Կրեմի համար հարել կարագը, շաքարափոշին, վանիլափոշին։ Ներմուծել պանիրը՝ շարունակելով հարել։
Խմորաշերտերը կիսել՝ ստանալով 4 շերտ։ Շերտը դնել լայն ափսեյի վրա, վրան քսել անանասի հյութը, վրան կրեմ քսել և դնել անանասի շերտեր։ Կրկնել դա մյուս շերտերի հետ։ Մնացած կրեմով պատել տորթը և թողնել սառնարանում 2-3ժամ։ Զարդարել տորթն ընկույզով և անանասով։