Խոհանոց

Նախաճաշի արագ և հեշտ տարբերակ. լավաշով պատրաստված նախուտեստ

Լավաշով պատրաստված այս նախուտեստը շատ արագ է պատրաստվում, շատ համեղ է, ախորժելի և շատ հարմար։

Բաղադրատոմս

  • 2 հատ լավաշ
  • 4 հատ խաշած ձու
  • 200գ. պանիր
  • մեկ կապոց կանաչի
  • 3ճ.գ. թթվասեր
  • աղ
  • արևածաղկի ձեթ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակ

  1. Խաշել ձվերը 8 րոպե, հովացնել և կեղևազրկել։
  2. Լվանալ կանաչին և մանր կտրատել։
  3. Քերել ձուն և պանիրը։
  4. Բոլոր պատրաստի բաղադրիչները խառնել, ավելացնել աղ։
  5. Ավելացնում ենք թթվասեր և կրկին խառնում։
  6. Քառակուսի մասերի կտրատել լավաշը։
  7. Մեջտեղի հատվածում դնել միջուկը և փաթաթել։
  8. Արդեն տաքացած թավայի վրա լցնել արևածաղկի ձեթ և տապակել լավաշով ձողիկները 2 կողմերից մինչև կարմրեն։
  9. Որպեսզի ձողիկները չքանդվեն, կարող եք նախքան տապակելը դրանք թաթախել ձվր մեջ։

Կալորիաներից խուսափելու համար կարող եք նաև պատրաստել նախուտեստը ջեռոցի մեջ։

Կարդացեք նաեվ

Տղամարդիկ ուղղակի խենթանում Են այս աղցանի համից, անպայման պատրաստեք այն ձեր սիրելիների համար

Irina Abovyan

Նախաճաշի համար այս տաք բրդուճները ինձ խենթացնում են իրենց անմահական համով եկեք միասին պատրաստենք

Irina Abovyan

ՁՈՒԿ ԻՇԽԱՆ ԼԱՎԱՇՈՎ // ՁՈՒԿ ՁԵՌՈՑՈՒՄ // ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ ՁՈՒԿ

Irina Abovyan

Ինչպես են տան պայմաններում պատրաստում համեղ սուջուխ. Հիմա կբացահայտենք ձեզ համար

Irina Abovyan

#կանաչ_լոբի #սխտորը_ձվի_մեջ Ինչպես տապակել կանաչ լոբին ձվով, որ համեղ լինի

Irina Abovyan

Ամենապարզ և նրբահամ նախուտեստներից մեկը: Լավաշով և բանջարեղենով նախուտեստ

Irina Abovyan