Խոհանոց

Նախաճաշի արագ և հեշտ տարբերակ. լավաշով պատրաստված նախուտեստ

Լավաշով պատրաստված այս նախուտեստը շատ արագ է պատրաստվում, շատ համեղ է, ախորժելի և շատ հարմար։

Բաղադրատոմս

  • 2 հատ լավաշ
  • 4 հատ խաշած ձու
  • 200գ. պանիր
  • մեկ կապոց կանաչի
  • 3ճ.գ. թթվասեր
  • աղ
  • արևածաղկի ձեթ

Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակ

  1. Խաշել ձվերը 8 րոպե, հովացնել և կեղևազրկել։
  2. Լվանալ կանաչին և մանր կտրատել։
  3. Քերել ձուն և պանիրը։
  4. Բոլոր պատրաստի բաղադրիչները խառնել, ավելացնել աղ։
  5. Ավելացնում ենք թթվասեր և կրկին խառնում։
  6. Քառակուսի մասերի կտրատել լավաշը։
  7. Մեջտեղի հատվածում դնել միջուկը և փաթաթել։
  8. Արդեն տաքացած թավայի վրա լցնել արևածաղկի ձեթ և տապակել լավաշով ձողիկները 2 կողմերից մինչև կարմրեն։
  9. Որպեսզի ձողիկները չքանդվեն, կարող եք նախքան տապակելը դրանք թաթախել ձվր մեջ։

Կալորիաներից խուսափելու համար կարող եք նաև պատրաստել նախուտեստը ջեռոցի մեջ։

Կարդացեք նաեվ

Սիրու՞մ եք սուշի` պատրաստեք այն տանը ձեր և ձեր սիրելիների համար

Irina Abovyan

Համեղ, օգտակար, ախորժելի բուլկիներ, որոնք պատրաստ են ընդամենը 15 րոպեում

Irina Abovyan

Առանձնահատուկ բուլկիի բաղադրատոմս․ խմորը մեծանում է 3 անգամ, ստացվում է աննկարագրելի փափուկ և անուշաբույր

Irina Abovyan

Համեղ Միջուկով «Մսով Ռուլետ»

Irina Abovyan

Անչափ համեղ և հետաքրքիր աղցան, որը կգոհացնի Ձեզ իր հաճելի համով

Irina Abovyan

Եթե ունես 1ձու, 1խնձոր և 5 րոպե, ապա պատրաստիր այս խմորեղենը, որը անմահական համ ունի!

Irina Abovyan