Խոհանոց

Շտրուդել շերտավոր խմորով․ այն կհավանեն բոլորը և կարող է պատրաստել յուրաքանչյուրը, քանի որ այն շա՜տ հեշտ է


Ժամանակակից աշխարհում մարդը միշտ շտապում է և ժամանակը չափազանց սուղ է, սակայն այդ ամենի հետ մեկտեղ մարդը նաև սիրում է համեղ ուտել։ Այդ պատճառաով մենք ընտրում ենք ամենահեշտ բաղադրատոմսերը և առաջարկում ձեզ։

Այսօր մեր ընտրությունը կանգ է առել Շտրուդել թխվածքի վրա, որը անչափ համեղ է  և կարող է պատրաստել յուրաքանչյուրը, քանի որ այն շա՜տ հեշտ է:

Անհրաժեշտ է՝

Շերտավոր խմոր — 1 գունդ

Խնձոր — 2 հ․

Շաքարավազ — 5 ճ․գ․

Կարագ — 20 գ

Չամիչ — 2 ճ․գ․

Դարչին — 0,5 թ․գ․

Թավայի մեջ տապակել քառակուսի կտրատած կլպած խնձորը, ավելացնել շաքարավազը և մյուս բաղադրիչները: Միասին եփել մոտ 3 րոպե: Խմորը ուղղանկյունաձև բացել ,կենտրոնում լցնել միջուկը և երկու կողմից հյուսելով փակել: Թխել 200 աստիճան տաքացած ջեռոցում այնքան, մինչ կկարմրի:

Վրան ցանել 1թեյի գդալ շաքարի փոշի: Մատուցել տաք կամ գոլ վիճակում, ըստ ճաշակի՝ պաղպաղակով: Այն ամառային դեսերտ է համարվվում և պաղպաղակի հետ հիանալի համադրություն է ստեղծում։

Կարդացեք նաեվ

Անփոխանցելի բույր, համ և ախորժելի: Կարտոֆիլով պիցցա` թավայում

Irina Abovyan

Վաֆլե ձողիկներ

Irina Abovyan

Այս բանջարեղենը ցանկացած տարբերակով պարզապես հրաշալի է ստացվում, և այս բաղադրատոմսը դրանցից մեկն է` պանրով տապակած դդմիկ

Irina Abovyan

Տոներին ընդառաջ: Շերտավոր խմորի արագ և հեշտ բաղադրատոմս՝ առանց գրտնակելու և կարագ քսելու

Irina Abovyan

Անմահական Զատկի Փլավ՝ Բրնձով, Չամիչով և Չրեղենով. Մատներտ Հետը Կուտես

Irina Abovyan

Շատ համեղ մսային կեքսեր՝ պատրաստված պանրաձվային միջուկով

Irina Abovyan