Խոհանոց

Այս բաղադրատոմսով պատրաստված թաբուլեն ուղղակի անմահական է ստացվում

Այս բաղադրատոմսով թաբուլեն անմահական համ կպարգևի

Բաղադրիչներ

  • 300 գր. խոշոր բլղուր
  • 3-4 հատ լոլիկ
  • 1 կապ մաղադանոս
  • 1 կապ սոխ
  • 1-2 պճեղ սխտոր
  • 1 թ. գդալ չաման
  • 2 ճ. գդալ մանրացրած նանա
  • կես կիտրոնի հյութ
  • 2 թ. գդալ ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Բլղուրի վրա նախօրոք ավելացնում ենք եռացրած ջուր այնքան, որ ջուրը բլղուրից 1 սմ. բարձր լինի ու թողնում ենք բլղուրը մի քանի ժամ հասունանա: Այնուհետև լոլիկները կտրատում ենք խորանարդիկներով լցնում բլղուրի վրա, ավելացնում ենք նաև կտրատած մաղադանոսն ու կանաչ սոխը, ճզմած սխտորը, կիտրոնի հյութը, նանան, չամանը, աղը, ձեթը:

Այդ ամենը լավ խառնում ենք և ևս մի քանի ժամ թողնում որ մնա: Ցանկալի է մատուցել մարոլի հետ:

Բարի ախորժակ:

Կարդացեք նաեվ

Կարտոֆիլն այս տարբերակով անմահական է ստացվում: Տապակած կարտոֆիլը սպանախով

Irina Abovyan

Վերցնում եմ 1 նարինջ, 2 ձու, պատրաստում եմ վառ ու ախորժելի տորթ․․․ Քիչ բաղադրիչներից անկրկնելի համ

Irina Abovyan

Արագ պատրաստվող և անչափ համեղ թխվածքաբլիթներ ցանկացած առիթի համար

Irina Abovyan

Ապխտած խոզապուխտով պարզ, բայց անչափ համեղ աղցան, որի համից դժվար կլինի կշտանալը

Irina Abovyan

Բլղուրով ոսպով և տնական հավով շիլա!

Irina Abovyan

ՀԱՄԵՂ ԱՂՑԱՆ․ Ընդամենը 3 բաղադրիչով պատրաստեք օգտակար, դիետիկ և համեղ աղցան

Irina Abovyan