Առողջություն

Գերմանացի բժիշկների խորհուրդը: Այս ըմպելիքի 1 բաժակը կմաքրի զարկերակը և կբուժի մի շարք հիվանդություններ

Այս հրաշալի ըմպելիքը պատրաստված է ամբողջովին բնական բաղադրիչներով և ունի բավականին մեծ օգտակար հատկություններ մեր առողջության համար։

Ահա այս ըմպելիքի հիմնական օգտակար հատկությունները՝

  1. Բարձրացնում է իմունային համակարգի մակարդակը։
  2. Բուժում է ինֆեկցիան և մրսածությունը։
  3. Արյան մեջ բարձր լիպիդային մակարդակների կարգավորում։
  4. Լյարդի մաքրում։
  5. Բուժում է և կանխարգելում արգելափակված զարկերակները։
  6. Կանխում է հոգնածությունը։
  7. Կանխում է ազատ ռադիկալների ձևավորումը։
  8. Այս ապշեցնող ըմպելիքը կազմված է՝ սխտորից, կիտրոնից, ջրից և կոճապղպեղից։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝

  • Մեկ փոքր կոճապղպեղի արմատ (3-4 սմ),
  • 4 կիտրոն,
  • 4 մեծ սխտոր,
  • 2 լիտր ջուր։

Պատրաստման եղանակը։

Լավ լվացեք կիտրոնը և կտրատեք այն։ Այնուհետև մաքրեք սխտորը և ավելացրեք այն կիտրոնի և կոճապղպեղի հետ բլենդերի մեջ։ Երբ խառնուրդը պատրաստ կլինի, լցրեք այն կաթսայի մեջ։ Ավելացրեք 2 լիտր ջուր, խառնեք այն։ Դրեք խառնուրդը գազօջախի սալիկին, սակայն մի տաքացրեք այն եռալու աստիճանի։ Այնուհետև անջատեք կրակը և թողեք, որ խառնուրդը սառի։ Քամեք խառնուրդը միջին ֆիլտրի օգնությամբ և լցրեք այն ապակե շշի մեջ։

Եթե ձեզ դուր չի գալիս ըմպելիքի համը, դուք կարող եք ավելացնել մի փոքր մեղր։

Կիրառումը՝

Ընդունեք մեկ բաժակ այս ըմպելիքից ամեն օր դատարկ ստամոքսին։ Միշտ թափահարեք ըմպելիքը օգտագործումից առաջ։ Ընդունեք այս ըմպելիքը 3 օրվա ընթացքում, իսկ հետո տվեք մեկ շաբաթ դադար։ Հանգստից հետո նորից կրկնեք այս ցիկլը։

Արդեն 3 շաբաթ անց դուք կտեսնեք և կզգաք զարմանահրաշ փոփոխությունները ձեր օրգանիզմի հետ։

Եթե դուք ունեք լուրջ առողջական խնդիրներ կամ ուժեղ ցավեր, ապա խորհուրդ է տրվում դիմել բժշկի օգնությանը։ Ինքնաբուժությունը կարող է վտանգավոր լինել ձեր առողջության համար։

Կարդացեք նաեվ

8 նշան, որ սիրտն օգնության կարիք ունի

Irina Abovyan

4 կարևոր տարր, որոնք անհրաժեշտ են վահանաձև գեղձի առողջության պահպանման համար

Irina Abovyan

Հենց մոտս միգրեն է սկսվում, էլ ժամանակ չեմ կորցնում, միանգամից վերցնում եմ սա ու սկսում բուժումս․ 10 րոպե անց ցավն արդեն անցյալում է

Irina Abovyan

Անչափ համեղ պահածոյացված վարունգներ, որոնք չեն պահանջում շաքարավազ, քացախ և նույնիսկ եռացրած ջուր

Irina Abovyan

Կանայք պետք է շատ բրոկոլի օգտագործեն. ահա թե ինչու

Irina Abovyan

«Բորո պլյուս». Իսկական գանձ, որ պետք է լինի բոլորի տանը․․․Որն ընտրել՝ կանաչը թե՞ մանուշակագույնը

Irina Abovyan