Խոհանոց

Անուշաբույր և շատ արագ պատրաստվող կաթով թխվածքաբլիթներ

Անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները.

  • 1 բաժակ կաթ,
  • 100 գրամ կարագ
  • 1 ձու,
  • 2 բաժակ շաքարավազի մեկ երրորդը,
  • 1 պտղունց աղ,
  • 1 թեյի գդալ վանիլային շաքար,
  • 2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,
  • 400 գրամ շաքարի փոշի։
  • Դիտեք նաև՝

Պատրաստման եղանակը.

  1. Նախապես հանեք յուղը սառնարանից, որպեսզի այն փափկի:
  2. Այն դրեք խորը ամանի մեջ:
  3. Ավելացրեք շաքարավազ և լավ խառնեք կարագով:
  4. Ձուն լցրեք նույն ամանի մեջ, ավելացրեք աղ, վանիլային շաքարավազ:
  5. Լցնել անհրաժեշտ քանակությամբ կաթ և ամեն ինչ լավ հարել մինչև որ ստացվի միատարր զանգված:
  6. Դրանից հետո նույն ամանի մեջ մաղեք ալյուրը, ավելացրեք փխրեցուցիչը և խմորը հունցեք:
  7. Խմորը հունցելուց հետո այն գրտնակեք մեկ սանտիմետր հաստությամբ:
  8. Օգտագործելով սուր եզրերով բաժակ, խմորից կտրեք կլոր կտորներ: Այնուամենայնիվ, Դուք կարող եք կտրել ցանկացած ձևի բլիթներ:
  9. Ծածկեք ձևամանը յուղաթղթով և զգուշորեն դրեք թխվածքաբլիթները դրա վրա:
  10. Ջեռոցը տաքացրեք:
  11. Թխվածքաբլիթով ձևամանը դրեք ջեռոցում և թխեք հարյուր ութսուն աստիճանի ջերմաստիճանում մոտ քսան րոպե:

Կարդացեք նաեվ

«Ամենախելացի» և ամենահամեղ կարկանդակը

Irina Abovyan

Աղցան Հրաշք. Պարզապես հնարավոր չէ դիմադրել այս ուտեստի գայթակղությանը

Irina Abovyan

Ժարիտ․ Տապակած կարտոֆիլ Դդումով

Irina Abovyan

Բիսվկիթ ընդամենը 3բաղադրիչներով-գերազանց արդյունք

Irina Abovyan

Տնական շաուրմա

Irina Abovyan

Շատ համեղ աղցան Ձեր տոնական սեղանի համար

Irina Abovyan