Խոհանոց

Մսով հրաշալի թխուկ, որը կհավանեն բոլորը , որը կհավանեն բոլորը

Հրաշալի համեղ նախաճաշ, որը կհավանեն բոլորը։ Մսով և պանրով շերտավոր խմորը պարզապես շքեղ թխուկ է։ Նման նախաճաշից ոչ ոք, վստահաբար, չի հրաժարվի։

Դիտեք նաև՝

Անհրաժեշտ է

Շերտավոր խմոր՝ 500գ

Մսի ֆարշ՝ 500գ

Սոխ՝ 1հատ

Պանիր՝ 200գ

Քացախ 9%՝ 100մլ

Ջուր՝ 100մլ

Կետչուպ՝ 3ճ/գ

Աղ, պղպեղ, կանաչի

Ինչպես պատրաստել

Սոխը կտրատել կիսաօղակներով, վրան ջուր ու քացախ լցնել։ Թողնել մարինացվի 15-20րոպե։ Դնել ֆարշը թավայի վրա և տապակել՝ մինչ պատրաստ լինի։ Պատրաստի ֆարշն աղ ու պղպեղ անել՝ ներմուծելով կանաչին։ Երկու գու նդ շերտավոր խմորը բարակ գրտնակել։ Առաջին շերտը դնել կաղապարի մեջ՝ թղթով պատված։ Խմորը պատել կետչուպով, ապա վրան դնել ֆարշը։

Սոխի ջուրը թափել, սոխը դնել ֆարշի վրա։ Վրայից ամենը պատել պանրով։ Ծածկել խմորի երկրորդ շերտով և ծակ ծկել պատառաքաղով։ Թխել 180աստիճանի ներքո՝ 20րոպե՝ մինչ պատրաստ լինի։

Կարդացեք նաեվ

Կանաչ լոբին լոլիկով,Ինչպես պատրասել ֆանաչ լոբին

Irina Abovyan

Ինչպես պիցցան ավելի հյութեղ դարձնել. պատրաստեք այս սոուսը

Irina Abovyan

Հավի Կրծքամսով Տապակա առանց Թավա Կեղտոտելու․

Irina Abovyan

«Հավ եվ կարտոֆիլ դուխովկայում»-նոր տարբերակ, անկրկնելի համ եվ դուխովկան էլ կմնա բացարձակ մաքուր

Irina Abovyan

Ինչ եփել այսօր – Բրնձով և նրբերշիկով տաք ուտեստ

Irina Abovyan

Հետաքրքիր և համեղ աղցան, որն ամբողջությամբ կմաքրի հաստ աղին ընդամենը 3 օրվա ընթացքում

Irina Abovyan