Խոհանոց

Նոր աղցան, ընտիր համ ունի, անպայման փորձեք…

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

հավի միս -350 գր

վարունգ թթու կամ թարմ- 200գր

կանաչ պահածոյացված ոլոռ- 200գր

թթվասեր — 200գր

սամիթ — 100գր

աղ — ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Դիտեք նաև՝

Խաշած հավի միսը կտրատում ենք խորանարդիկներով: Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք կտրատված վարունգը, հավի միսը, սամիթն ու ոլոռը:

Հետո ավելացնում ենք թթվասերն ու աղը և խառնում ենք, թողնում ենք աղցանը հանգստանա 10 րոպե և մատուցում:

Կարդացեք նաեվ

Այս երկու բաղադրիչն առաջին անգամ են համադրում․ Անչափ համեղ և ախորժելի բլիթներ են ստացվում․ արդյունքը՝ կապշեցնի

Irina Abovyan

ԱՅԼԱԶԱՆ(աջաբսանդալ)

Irina Abovyan

Ալյուրը փոխարինում եմ այս ՍՊԻՏԱԿ ՓՈՇԻՈՎ… թխվածքաբլիթը հալվում է բերանում

Irina Abovyan

#Մարինացված #լոլիկ

Irina Abovyan

Տան պայմաններում պատրաստվող հրաշալի տորթ, որն այնքան հեշտ է պատրաստել

Irina Abovyan

Հորոսկոպի ամենաօրհնված նշանները, որոնց Մայիսին հովանավորում են վերին ուժերը

Irina Abovyan