Խոհանոց

Մարինացված վարունգի հունական տարբերակը. պատրաստեք այն և, անկասկած, գոհ կմնաք բաղադրատոմսից և արդյունքից

Բաղադրամասեր

վարունգ — 1 կգ
քունջութ — 2 ճ/գ
պապրիկա — 1 ճ/գ
սոյայի սոուս — 60 մլ
սխտոր — 3 պճեղ
բուսայուղ — ըստ ճաշակի
աղ — 3 ճ/գ
ջուր — 1 լ
քացախ — 3 ճ/գ
սոուս չիլի — 2 ճ/գ
շաքար — 3 կտոր:
Պատրաստման եղանակը

Դիտեք նաև՝

Վարունգը լվանալ, ծայրերը կտրել, կողքերից փայտեր դնել, իսկ հետո վրան դանակով անկյունային կտրվածքներ անել (փայտերը պահում են, որ վարունգը կտրվի ոչ թե ամբողջովին, այլ կիսով չափ):

Այնուհետև վարունգները շարել կաթսայի մեջ, վրան 2 ճ/գ աղ ավելացնել, կափարիչը ծածկել, կաթսան վերև-ներքև թափահարել ու թողնել, որ վարունգի հյութը դուրս գա:

Քունջութը բովել (առանց բուսայուղի), մինչ հաճելի բույր արձակի, այնուհետև ծեծել հավանգի մեջ (կարելի է քունջութի փոխարեն քունջութի յուղ օգտագործել):

Սխտորի պճեղները մանրացնել, խառնել քունջութի, պապրիկայի և չիլի սոուսի հետ:

Տապակի մեջ տաքացնել բուսայուղը, ավելացնել համեմունքները և մի քանի րոպե անց կրակից վերցնել:

Վարունգների հյութը ճզմելով քամել և համեմունքային խառնուրդը լցնել քամած վարունգների վրա:

Վարունգների հյութը ճզմելով քամել և համեմունքային խառնուրդը լցնել քամած վարունգների վրա:

Կարդացեք նաեվ

Ինչպե՞ս կարելի է պահել եղինջը, սիբեխը, ղմին,… ձմռանը կամ երկար ժամանակ

Irina Abovyan

Ամենահամեղ խրթխրթան հավի թևիկները պատրաստում են հենց այս եղանակնով. Անչափ համեղ է ստացվում

Irina Abovyan

Նրբահամ Տորթ քնքշանք

Irina Abovyan

Շատ համեղ մսային կեքսեր՝ պատրաստված պանրաձվային միջուկով

Irina Abovyan

Շեֆ-խոհարարը կօգնի ձեզ սпվորել ճիշտ մասնատել և համեմել ձուկը․Oգտակար խորհուրդներ, որոնք անգնահատելի են

Irina Abovyan

Համեղ ձմեռային աղցան՝ կաղամբով և հավով

Irina Abovyan